Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse

God sommer!

God sommer!
Vi i Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) ønsker alle en riktig god sommer!

Minner om at NK LMH holder stengt i hele juli.

Hva, hvordan, hvorfor læring og mestring

Hva, hvordan, hvorfor læring og mestring
Savner du noe håndfast å støtte deg til i forankrings- og informasjonsarbeid knyttet til læring og mestring innen helse? Vi har utviklet en brosjyre om hva lærings- og mestringsvirksomhet handler om og hvorfor dette er viktig.

Styrker forskning og formidling

Styrker forskning og formidling
Den 1. juni hadde vi gleden av å ønske Marita Sporstøl Fønhus velkommen som nyansatt seniorforsker ved NK LMH. Hun er en erfaren forsker med et brennende engasjement for formidling.

Om helsekompetanse på Arendalsuka

IMG_3968–red
Hva må til for å ruste sykehus og kommuner for arbeidet med å øke helsekompetanse i befolkningen? Vi inviterer til diskusjon under Arendalsuka.

Hold av datoen 11. november!

Hold av datoen 11. november!
Årets nasjonale konferanse gjennomføres digitalt og sendes fra Oslo streamingsenter. Programmet er for tiden under utarbeidelse, men vi lover en innholdsrik dag.

Digitale erfaringer innen helsepedagogikk

Digitale erfaringer innen helsepedagogikk
Nå er videobasert Kurslederkurs i helsepedagogikk evaluert av både kursdeltakere og kursledere. Resultatene foreligger i en evalueringsrapport og et erfaringsnotat.

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet. Ta en titt her for tips til litteratur.
facebook twitter