04-mestringno_under_logo_RGB-300dpi-01

2023 – et viktig år for læring og mestring

2023 – et viktig år for læring og mestring
Det er med stort engasjement vi nå har startet på et nytt og betydningsfullt år for lærings- og mestringsfeltet. Flere viktige saker og prosjekter står på dagsorden.

Bli med på digitalt kurs i helsepedagogikk?

Bli med på digitalt kurs i helsepedagogikk?
Jobber du med lærings- og mestringstilbud og ønsker å lære mer om helsepedagogikk og digitale metoder og verktøy? NK LMH arrangerer denne våren et digitalt kurs i helsepedagogikk for fagpersoner og brukerrepresentanter i kommuner og sykehus.

Meld deg på lunsjwebinar om helsepedagogikk

Meld deg på webinar om helsepedagogikk
Er du opptatt av å skape gode møter i helsetjenesten, er du nysgjerrig på hva helsepedagogikk er eller ønsker du å bli en tryggere helsepedagog? Vi inviterer til digital lunsjsamling om helsepedagogikk 26. januar. Registrer deg nå og få arrangementet rett i kalenderen.

Brosjyre til hjertepasienter på 10 ulike språk

Brosjyre til hjertepasienter på 10 ulike språk
Møter du mennesker med hjerte- og karsykdom i jobben din? LHL har sammen med nettverk for hjerterehabilitering i Helse Sør Øst utgitt en informasjonsbrosjyre om dette temaet på 10 ulike språk.

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet.
Ta en titt her for tips til litteratur.
20180618 NK LMH 0147 web
facebook twitter