04-mestringno_under_logo_RGB-300dpi-01

Har du meldt på lunsjwebinaret denne uken?

Digitale gruppetilbud – hva sier forskningen?
Torsdag 3. november er det igjen tid for lunsjwebinar. Da er det kunnskap om digitale gruppetilbud som står på agendaen. Meld deg på og få det inn i kalenderen.

Hvordan styrke lærings- og mestringstilbudet i din kommune?

Skjermbilde 2022-10-30 kl. 20.53.49
NK LMH har samarbeidet med Kompetansebroen om å tilgjengeliggjøre ressurser for å utvikle lærings- og mestringstilbud i kommunen.

Innspill til regional utviklingsplan Helse Vest

Innspill regional utviklingsplan Helse Vest
Utkastet til Regional utviklingsplan 2023–2035 for Helse Vest gir en innsiktsfull og tydelig beskrivelse av de utfordringene vår felles helsetjeneste står overfor. Vi har nylig gitt innspill.

Ny pod: Å være medvandrere

Ny pod: Å være medvandrere
Hvordan leve med barn som er alvorlig syke, og hvordan ivareta familieperspektivet som fagperson og støttespiller i helsetjenesten? Hør ny pod-episode i Spor av mestring.

Innspill til regional utviklingsplan HSØ

Innspill til regional utviklingsplan HSØ
Det er svært positivt at Helse Sør-Øst ønsker å satse på helsekompetanse og brukerinvolvering. Vi savner imidlertid en tydeligere vektlegging av brukermedvirkning på tjenestenivå og kompetanse i helsepedagogikk for å lykkes i dette arbeidet. Les vårt innspill til Regional utviklingsplan 2040.

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet.
Ta en titt her for tips til litteratur.
20180618 NK LMH 0147 web
facebook twitter