04-mestringno_under_logo_RGB-300dpi-01

Helsekompetanse stadig mer sentralt

Helsekompetanse stadig mer sentralt
Helsekompetanse har de siste årene fått økt oppmerksomhet blant myndigheter, i fag- og forskningsmiljø og innen lærings- og mestringsvirksomheten. NK LMH har derfor utarbeidet er kort beskrivelse av dette begrepet på mestring.no.

Lovende regionale utviklingsplaner

Lovende regionale utviklingsplaner
NK LMH har nå gitt innspill til samtlige regionale utviklingsplaner. Oppsummert er det positiv lesning. Det gleder oss spesielt å se at arbeid som bidrar til å styrke helsekompetanse og brukerinvolvering skal prioriteres.

God effekt av håndartrosekurs

God effekt av håndartrosekurs
Testing før og etter håndartrosekurs ved Nordlandssykehuset viser mindre symptomer, smerter og stivhet, samt bedre funksjon tre måneder etter endt kurs. Her deler kursarrangørene sine erfaringer.

Pod-episode om forskning på barn og unge

Ny pod om forskning på barn og unge
Hvilken betydning har det for barn og unge å få delta på lærings- og mestringstilbud? Hva skal til for at barn og unge får tro på egen mestring? Hør om dette i ny episode av podkasten Spor av mestring.

Se lunsjwebinar i opptak

Se lunsjwebinar i opptak
Torsdag 3. november ble et nytt lunsjwebinar gjennomført. Da var det kunnskap om digitale gruppetilbud som stod på agendaen. Her kan du se webinaret i opptak.

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet.
Ta en titt her for tips til litteratur.
20180618 NK LMH 0147 web
facebook twitter