Publisert

Har du meldt deg på Læring og mestring 2018?

Interessert i ulike tilnærminger til mestring innen helse? Opptatt av helsekommunikasjon? Nysgjerrig på bruk av digitale mestringsverktøy? Sjekk ut det innholdsrike programmet for Læring og mestring 2018, og sett av dagene 18. – 19. oktober for faglig påfyll.

Pasient i samtale med helsepersonell. Vi ser kun hender som gestikulerer
Foto: Eivind Røhne

Hvordan få til gode møter i helsetjenesten er en sentral del av lærings- og mestringsvirksomheten. På konferansen Læring og mestring 2018 – for god kvalitet og likeverdige tjenester vil vi utforske ulike sider ved dette. Kunne du tenke deg å høre mer om kognitiv tilnærming til mestring, helsekommunikasjon, betydningen av kulturkompetanse for likeverdige tjenester eller bruk av digitale verktøy for læring og mestring? Da kan denne konferansen være noe for deg.

Programmet består av både plenumsforedrag og presentasjoner i parallelle sesjoner begge dager. I parallellsesjonene vil du kunne velge mellom mange spennende temaer som effekt og utbytte, samhandling og forløp og brukermedvirkning i praksis. Se hele programmet her.

Påmelding

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. Konferanseavgiften er på NOK 3700,-.

Les mer om det praktiske knyttet til påmelding her. Spørsmål kan rettes til per.eriksson@inn.no.

Prekonferanse

Nytt av året er muligheten for å delta på en gratis prekonferanse dagen i forveien, onsdag den 17. oktober. Prekonferansen består av praktiske workshops hvor det vil bli lagt vekt på erfaringsutveksling og dialog. Her er det begrenset med plasser, og noen temaene er allerede fulltegnet. Les mer her.

Overnatting

Konferansen finner sted på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Har du behov for et sted å overnatte i forbindelse med konferansen, har vi holdt av noen rom her og ved et par andre hoteller i nærheten. Absolutt siste frist for å bestille et av disse forhåndsbookede rommene, er 2. september. Les mer her.

Vi gleder oss og håper å se deg på konferansen i oktober!

Tekst: Cecilia Sønstebø

  • Publisert: 24. august 2018.
  • Sist oppdatert: 26. september 2018.