Litteratur og kunnskap om ungdomshelse og omtale av UMM

umm_logo_bredde__u_ramme_500Hovedsiden til UMM – Ung medvirkning og mestring finner du her.

 

Tidsskrift

Tidskrift for ungdomsforskning 

Bok

Samhandling på tvers

Forside Utviklingsfremmende samtaler med ungdomHva innebærer det å ha utviklingsfremmende samtaler? Hvordan kan profesjonelle bistå ungdommer i vanskelige livssituasjoner og fremme ungdommenes egne evner til å mestre kriser og andre utfordringer de møter i livet?

Denne boken bygger på erfaringene fra et psykososialt lavterskeltilbud i skolehelsetjenesten i videregående skole i Oslo.

Boken vil hjelpe og inspirere deg til å støtte ungdom i vanskelig situasjoner, skape dialog og hjelpe dem med å ta riktige valg, samt tidlig oppdage ungdom som har vansker og henvise videre til aktuelle instanser. For å utvikle en sterk, tydelig og kompetent skolehelsetjeneste, trenger vi tverrfaglig samarbeid og nytenkning. Utviklingsfremmende samtaler er et fremragende eksempel på tverrfaglig samarbeid og en positiv utvikling av tjenesten.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 21. mars 2013.
  • Sist oppdatert: 18. mars 2020.