Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse

God sommer!

God sommer!
Vi i Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) ønsker alle en riktig god sommer! Minner om at NK LMH holder stengt i hele juli.

Håndbok i helsepedagogikk klar til bruk

Håndbok i helsepedagogikk klar til bruk
Det er med glede vi deler at første utgave av Håndbok i helsepedagogikk nå er klar til bruk. Her gis kunnskapsbaserte anbefalinger for utvikling av kurs i helsepedagogikk.

Høringsinnspill til ny forskrift

Høringsinnspill til ny forskrift
NK LMH ønsker ny forskrift om felles retningslinje for allemennsykepleie velkommen, men etterlyser mer vekt på helsepedagogikk og et ressurs- og mestringsfokus.

Evalueringsprosjektet er i rute

Evalueringsprosjektet er i rute
Arbeidet med å finne ut hvordan vi best kan evaluere lærings- og mestringsvirksomhet er i rute. Snart er det mulig å prøve ut spørsmål og skjemaer.

Årets pårørendekommune kan fortsatt nomineres

arets Parorendekommune 2019
Synes du din kommune er god på pårørendearbeid? Kanskje kan den bli årets pårørendekommune. Det er mulig å nominere en kommune helt frem til 20. august.

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet. Ta en titt her for tips til litteratur.
facebook twitter