Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse

Meld deg på konferanse

Meld deg på konferanse
Det er en glede å invitere til nasjonal forskningskonferanse om helsekompetanse den 7. november 2019. Nå har vi åpnet for påmelding!

Kurs i helsepedagogikk testes ut

Kurs i helsepedagogikk testes ut
Et kunnskapsbasert kurs i helsepedagogikk skal nå testes ut i Trondheim kommune. NK LMH vil knytte følgeforskning til kurset for en helhetlig evaluering.

Ny administrativ rådgiver ved NK LMH

Hege Sjøvik
Det er en glede å ønske Hege Sjøvik velkommen som administrativ rådgiver ved NK LMH. Hun vikarierer for Siw Merete Paulsen, som har et års permisjon.

Hvordan bidra til å fremme ressurser?

Hvordan bidra til å fremme ressurser?
Helsepersonell skal bidra til å styrke den enkeltes ressurser og helsekompetanse. Men hvordan gjøres dette i praksis? Det utforskes i en fersk artikkel.

Fra Facebook

Her er utvalgte saker vi har hatt på Facebook siden sist som ikke har vært omtalt på mestring.no.
2. mai: Det er viktig å synliggjøre pårørendes behov for støtte og oppfølging. Spennende å være med på dette arbeidet hvor det løftes frem kommuner som har gjort og gjør en god innsats overfor pårørende.
Skjermbilde 2019-09-10 kl. 17.10.03
26. august: På fredag møtte vi statssekretær Anne Grethe Erlandsen sammen med Unge funksjonshemmede for å diskutere hvordan vi kan jobbe for en mer ungdomsvennlig helsetjeneste. Takk for godt møte!
Skjermbilde 2019-09-10 kl. 17.07.13

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet. Ta en titt her for tips til litteratur.
facebook twitter