Publisert

Meld deg på konferanse

Det er en glede å invitere til nasjonal forskningskonferanse om helsekompetanse den 7. november 2019. Nå har vi åpnet for påmelding!

Forskningskonferansen Helsekompetanse innen læring og mestring er et samarbeid mellom Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH), Universitetet i Oslo og OsloMet.

På programmet er det mange spennende foredrag, blant annet om viktigheten av helsekompetanse i avansert hjertebehandling, om sammenhengen mellom helsekompetanse og livskvalitet ved kronisk nyresykdom, samt hva det innebærer å være e-helsekompetent. I tillegg vil vi få et dypdykk i begrepet helsekompetanse gjennom to av landet fremste forskere innen feltet. Programmet og informasjon om foredragsholderne og deres foredrag finner du her.

Med konferansen ønsker vi å skape en møteplass for kunnskapsdeling og nettverksbygging omkring helsekompetanse innen læring og mestring. Vi inviterer derfor åpent til konferansen.

Hvor: Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet, Store Auditorium
Når: 7. november 2019 fra kl 10.00 – 16.30 (registrering åpner kl 09.00)

Konferansen er godkjent som meritterende med totalt seks timer av Norsk Ergoterapeutforbund, Norsk Sykepleierforbund og Norsk Fysioterapeutforbund.

Påmelding

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. Påmeldingsfrist er 27. oktober. Deltakeravgift for konferansen er NOK 500,- og inkluderer en lett lunsj og pauseservering. For brukerrepresentanter er avgiften på NOK 300,-. Påmeldingen er bindende. Betaling skjer ved påmelding.

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med Hege Sjøvik på følgende e-post: hege.sjovik[at]mestring.no (husk å bytte ut [at] med @ før du sender e-posten)

Vi gleder oss og håper å se deg på konferansen!

Relevante lenker:

  • Publisert: 2. september 2019.
  • Sist oppdatert: 9. oktober 2019.