Se filmer

Her ser du filmer som Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) har laget i ulike sammenhenger.

 

Læring og mestring for en bedre helsetjeneste

Bilde av en dame som sitter på en benkDenne filmen belyser viktigheten av læring og mestring innen helse og hva som kan bidra til gode møter i helsetjenesten.  Filmen egner seg for bruk i kurs- og undervisningssammenheng og i møter med helseledere og beslutningstakere. Filmen finner du her.

Nye filmer for kompetanseheving innen helsepedagogikk

Skjermdump av filmDisse tre filmene er laget for å belyse utfordringer og muligheter ved et likeverdig samarbeid mellom fagpersoner og erfarne brukere. Filmene kan være nyttige i kurs- og undervisningssammenheng, samt i tilknytning til samhandling og kompetanseutveksling mellom sykehus og kommuner. Du finner filmene her.

Film om planlegging av gruppetilbud

Fagpersoner og brukerrepresentanter rundt et møtebordHvordan legge til rette for et godt samarbeid mellom brukerrepresentanter og fagpersoner når man planlegger et nytt lærings- og mestringstilbud? Denne filmen kan brukes på kompetansehevingskurs i helsepedagogikk og som støtte i arbeidet med samhandling og kompetanseoverføring mellom sykehus og kommuner. Du finner filmen her.

Filmer om brukermedvirkning

Brukermedvirkning er et mye omtalt begrep, som ikke alltid er like enkelt å knytte til praksis. Disse fire kortfilmene belyser muligheter og utfordringer ved brukermedvirkning i utvikling av tilbud. Ta en titt og bruk dem gjerne i ditt arbeid. Du finner filmene her (lenker nederst på siden).

 

Eldre filmer

 
Standard metode
Forside UMM-video

Treff meg!

 
Lærings- og mestringstilbud

Hele familien i fokus

 
Informasjonsfilm om starthjelp
 
Et kommunalt LMS
 
LMS’ arbeidsområde
Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

  • Publisert: 15. mars 2013.
  • Sist oppdatert: 6. mars 2019.