Logoer

Logo for Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH)

Her kan du laste ned NK LMHs logo til bruk i presentasjoner og lignende. Dersom du trenger logoen i forbindelse med trykksaker eller annet, er det bare å ta kontakt med NK LMH på kommunikasjon[at]mestring.no (husk å bytte ut [at] med @ for å sende e-post).

Logo for lærings- og mestringstjenester

Illustrasjon, logo læring og mestring, blå på hvit NK LMH har utarbeidet en grafisk profil for lærings- og mestringstjenester. Du finner logo for tjenestene og maler til informasjonsmateriell dersom du går på lærings- og mestringstjenester i verktøykassen og deretter på grafisk profil. Gå direkte til profilen herfra.
FrisklivMestring-til-web-Logo 10cm NK LMH har i samarbeid med Helsedirektoratet utarbeidet en logo for de som organiserer lærings- og mestringstilbud sammen med frisklivstilbud. Logoen kommer i flere formater og kan også brukes sammen med kommunelogoer. Du kan laste ned logoen her. Denne logoen finnes også i nynorsk versjon. Du kan laste ned nynorsk versjon her.

 Andre aktuelle logoer

smil-logo-rgb-72dpi-01 Last ned fullstendig SMIL logopakke. Her finner du SMIL-logo til bruk både på trykket materiell og i presentasjoner.

Utviklingsprosjektet Styrket mestring i livet – SMIL

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med NK LMH på kommunikasjon[at]mestring.no (husk å bytte ut [at] med @ for å sende e-post).

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 15. mars 2013.
  • Sist oppdatert: 1. februar 2024.