Logoer

Logo for Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH)

Her kan du laste ned NK LMHs logo til bruk i presentasjoner og lignende. Dersom du trenger logoen i forbindelse med trykksaker eller annet, er det bare å ta kontakt med NK LMH på kommunikasjon[at]mestring.no (husk å bytte ut [at] med @ for å sende e-post).

Logo for lærings- og mestringstjenester

Illustrasjon, logo læring og mestring, blå på hvit NK LMH har utarbeidet en grafisk profil for lærings- og mestringstjenester. Du finner logo for tjenestene og maler til informasjonsmateriell dersom du går på lærings- og mestringstjenester i verktøykassen og deretter på grafisk profil. Gå direkte til profilen herfra.
FrisklivMestring-til-web-Logo 10cm NK LMH har i samarbeid med Helsedirektoratet utarbeidet en logo for de som organiserer lærings- og mestringstilbud sammen med frisklivstilbud. Logoen kommer i flere formater og kan også brukes sammen med kommunelogoer. Du kan laste ned logoen her. Denne logoen finnes også i nynorsk versjon. Du kan laste ned nynorsk versjon her.

 Andre aktuelle logoer

umm_logo_bredde_300 Utviklingsprosjektet Ung medvirkning og mestring (UMM). Til dette prosjektet har vi en rekke andre varianter av logo og grafiske elementer, ta kontakt med oss dersom du vil ha tilsendt dette.
smil-logo-rgb-72dpi-01 Last ned fullstendig SMIL logopakke. Her finner du SMIL-logo til bruk både på trykket materiell og i presentasjoner.

Utviklingsprosjektet Styrket mestring i livet – SMIL

 Oslo universitetssykehus logo  

Profilmanual for Oslo universitetssykehus HF

 

Helse Sør-Øst logo

 

Profilmanual for Helse Sør-Øst RHF

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med NK LMH på kommunikasjon[at]mestring.no (husk å bytte ut [at] med @ for å sende e-post).

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.
  • Publisert: 15. mars 2013.
  • Sist oppdatert: 24. september 2019.