Våre prosjekter

Her kan du følge med på hvilke prosjekter vi har pågående, både innen fagutvikling og forskning.

Utviklingsprosjekter


Grunnlagsdokumenter og kunnskapsbaserte anbefalinger

Med utgangspunkt i etterspørsel fra praksisfeltet om støtte ved utvikling og etablering av lærings- og mestringstilbud samler vi et faglig grunnlag for virksomheten i form av notater som inkluderer kunnskapsbaserte faglige anbefalinger for lærings- og mestringsvirksomhet. Les mer om prosjektet.

Utvikling av digitale kurs i helsepedagogikk

På bakgrunn av et stadig økende behov for digitalisering samt et ønske om å gi likeverdig tilgang til kompetanseheving innen helsepedagogikk, utvikler vi et heldigitalt kurs i helsepedagogikk. Kurset er praksisnært og omhandler temaer som blant annet brukermedvirkning, kommunikasjon og endrings- og mestringsprosesser. Les mer her.

Forskningsprosjekter


Kunnskap fra forskning innen læring og mestring er svært etterspurt i praksisfeltet og utfyller den erfaringssbaserte kunnskapen fra brukere og fagpersoner. Ved NK LMH driver vi praksisnær forskning i samarbeid med representanter fra både praksisfelt og brukermiljøer.

Les mer om våre forskningsprosjekter her.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 8. mars 2024.
  • Sist oppdatert: 8. mars 2024.