Lytt til vår podkast Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om mestring og menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om veien til mestring i ulike sammenhenger.

Programleder Hilde Blindheim Børve. Foto: Maren Blindheim Børve

Hvordan kan helsetjenesten legge til rette for læring og mestring og økt helsekompetanse? Mestring er en individuell prosess uten oppskrift, men kan vi vise til noen stier som andre har gått opp?

Podkasten Spor av mestring driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Det er spesialrådgiver og helsepedagog Hilde Blindheim Børve som inviterer ulike gjester til en prat i studio. Podkasten er spilt inn i Zweidorff studio i Bergen, og musikken er komponert av Hans-Erik Zweidorff.

Vi vet at det er svært hektiske dager for mange, og at det kan være vanskelig å få satt av tid til faglig påfyll. Med denne podkasten håper vi at terskelen kan bli noe lavere, og at podkast-serien kan bli et godt supplement til annen kompetanseheving innen helsepedagogikk, sier Siw Bratli, leder ved NK LMH.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

 

Aktuelle nyhetssaker:

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 10. mars 2022.
  • Sist oppdatert: 1. februar 2024.