Publisert

Om å ivareta barn på sykehus

Å ha et sykt barn påvirker hele familien. Hvordan kan vi som helsepersonell best være til støtte og bidra til et pusterom for disse barna og deres familier? I denne pod-episoden møter du barnesykepleier Ragnhild Hals som deler av sin mangeårige erfaring med barn og barnefamilier på sykehus.

Ragnhild har i en årrekke jobbet som det hun selv kaller barnas advokat og barneombud i sykehuset. Hun er opptatt av at barn skal få være barn også når de er syke, og at det er viktig å jobbe for å gi barna og deres familier gode opplevelser i en ellers tøff sykehushverdag. I denne pod-episoden forteller hun om noen av de tiltakene hun har vært pådriver for og hvordan hun jobber for å komme i kontakt og kommunisere med barna som kommer til sykehuset.

Her kan du lytte til episode 20: Om å ivareta barn på sykehus

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om mestring i ulike sammenhenger.  Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

  • Publisert: 30. august 2023.
  • Sist oppdatert: 31. august 2023.