Hilde Blindheim Børve


– spesialrådgiver

Mobil: (+47) 900 63 170

E-post: hilde.borve[at]mestring.no

(Husk å bytte ut [at] med @ når du sender e-post.)

Fokusområder: Helsepedagogikk, brukermedvirkning, kommunesamarbeid

Utviklingsarbeid:

Hilde har lang fartstid innen lærings- og mestringsfeltet, både med egne erfaringer fra praksisfeltet, pårørende-erfaringer og mange års erfaring med pedagogisk kompetanseheving av helsepersonell. Hun har holdt en rekke foredrag og kurs innen kommunikasjon, helsepedagogikk og brukermedvirkning.

Bakgrunn

Hilde Blindheim Børve er sykepleier med videreutdanning innen pedagogikk og veiledning og har i en årrekke jobbet med utdanning av helsepersonell i både videregående skole og høgskole. I Helse Bergen har Hilde i perioden 2005 – 2016 bidratt i oppbygging og drift av lærings- og mestringstilbud til pasienter og pårørende, styrket samhandlingsfeltet mellom foretak og kommuner samt bidratt i regionalt samarbeid innen læring og mestring. Hilde har utviklet og driftet et omfattende kompetansetilbud innen helsepedagogikk, for brukerrepresentanter og tverrfaglig personell i kommuner og foretak. Fra 2014 har Hilde vært tilknyttet NK LMH, gjennom deltakelse i både kommune- og helsepedagogikksatsingen. I dag leder hun NK LMH sin satsing på kompetanseheving av kursledere som skal utvikle og arrangere kurs i helsepedagogikk.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 15. oktober 2020.
  • Sist oppdatert: 15. oktober 2020.