Publisert

Brukermedvirkning og fasilitatorrollen

Brukermedvirkning i utvikling av kommunale helsetjenester er et krav fra myndighetene. Fasilitatorer er de som tilrettelegger for samarbeidet mellom brukerrepresentanter og fagpersoner, men hva kreves av fasilitatorene? Hør mer om dette i vår podkast Spor av mestring.

Ann Britt Sandvin Olsson har igjen vært på besøk i studio hos Hilde i vår podkast Spor av mestring. I denne episoden deler hun kunnskap om hva som kreves av tilrettelegging og hva fasilitatorene må gjøre før selve samarbeidet kan begynne. Dette er funn fra den tredje artikkelen i Ann Britt sitt doktorgradsarbeid om brukermedvirkning i utvikling av kommunale helsetjenester.

Her kan du lytte til episode 21: Brukermedvirkning og fasilitatorrollen

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om mestring i ulike sammenhenger.  Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

  • Publisert: 9. oktober 2023.
  • Sist oppdatert: 20. oktober 2023.