Publisert

Sommerhilsen

Etter en begivenhetsrik vår vil vi ved NK LMH ønske alle en velfortjent og god sommer. Håper at skuldrene kan senkes og batteriene lades frem mot en aktiv og spennende høst.

Med flere publikasjoner, webinarer, podkast-episoder, digitalt kurs i helsepedagogikk og en doktorgradsdisputas blant mye annet begynner vi ved NK LMH å bli klare for sommerferie.

– Vi er svært takknemlige for et halvår med godt og givende samarbeid med flotte fagfolk og brukerrepresentanter over hele landet. Uten denne tette kontakten med praksisfeltet hadde vi ikke fått til i nærheten så mye, sier Siw Bratli, leder ved Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH).

En aktivitetsrik høst

Høsten blir også innholdsrik, og vi starter friskt opp med flere arrangementer allerede i august. Først ut er en panelsamtale om brukermedvirkning under Arendalsuka.

Samme uken starter vi opp et nytt webinar-konsept KOM og PRØV, som er et tilbud til deg som ønsker å bli tryggere i bruk av digitale verktøy. Kan du ikke i august, vil KOM og PRØV arrangeres flere ganger utover høsten. Les mer her.

Et nytt digitalt kurs i helsepedagogikk starter også opp i august og går over fem dager utover høsten. Du kan lese mer og melde deg på her.

Denne høsten starter vi i tillegg opp webinar-konseptet Faglig Frokost, som er et lavterskel digitalt tilbud til deg som ønsker å få litt faglig påfyll inne helsepedagogikk. Faglig Frokost vil arrangeres fra 08.15–08.55 hver første tirsdag i måneden, og vi starter opp tirsdag 3. september. Les mer her.

Sist, men ikke minst ser vi veldig frem til konferansen «Læring og mestring 2024: Sammen fremmer vi helse og livskvalitet» som går av stabelen 24. oktober. Her står det mye spennende på programmet under temaene Helsekompetanse og brukermedvirkning, Læring i digitale rom og Samhandling. Konferanseprogram og påmeldingslenke finner du her.

I mellomtiden ønsker vi dere alle EN RIKTIG GOD SOMMER!

Minner samtidig om at vi holder stengt i juli.

  • Publisert: 28. juni 2024.
  • Sist oppdatert: 28. juni 2024.