Publisert

Bruk av handlingsregler og endring av vaner

Hvordan kan man ta i bruk mentale strategier og handlingsregler for å lykkes med endring i helseadferd? Det er tid for nytt lunsjwebinar – sett av dato!

Torkil Berge. Fotograf: Nicolas Tourrenc/ Diakonhjemmet sykehus
Edgar Wammervold

Fredag den 3. november er det Torkil Berge og Edgar Wammervold du vil treffe i lunsjwebinaret. Torkil er psykolog ved Diakonhjemmet sykehus og har fra et faglig ståsted god kjennskap til både mental trening og til bruk av handlingsregler for å få til varig endring. Edgar har lang erfaring i å bruke handlingsregler i forbindelse med egen helsesituasjon. Han vil dele sin kunnskap omkring denne nyttige metoden.

Bruk av handlingsregler – Tips for å kunne følge gode helseråd helseråd!

Meld deg på

Lunsjwebinaret er gratis og åpent for alle. Det varer i 30 min og begynner klokken 11.30 den 3. november.

Meld deg på og få lenke til webinaret her.

NB! Vær oppmerksom på at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

Om du ikke har fått meldt deg på, kan du likevel delta på webinaret ved å følge denne lenken.

Som deltaker vil du ikke sees eller høres, men det vil bli anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne i chat. Spørsmålene besvares så langt det lar seg gjøre mot slutten av webinaret.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Les mer her.

  • Publisert: 11. oktober 2023.
  • Sist oppdatert: 3. november 2023.