Publisert

Hva er nytten av digitale gruppetilbud?

Hva sier forskningen om gjennomførbarhet, effekt og utbytte av videobaserte gruppetilbud, og hva slags betydning har dette for praksis? Hør mer om dette i podkasten Spor av mestring.

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om mestring i ulike sammenhenger.  Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestringeller klikk deg direkte inn via lenkene under:

Denne gangen er det seniorforsker André Vågen som er på besøk i studio hos programleder Hilde. Han er utdannet sosialantropolog med en iboende interesse for læringsprosesser. I sin jobb som seniorforsker ved NK LMH har André nylig ferdigstilt en kunnskapsoppsummering om gruppebaserte lærings- og mestringstilbud via video. I denne episoden forteller han om fordeler og ulemper ved digitale tilbud, hva som er viktig for kursledere å tenke på og hvilke vurderinger som bør ligge til grunn for en eventuell omlegging til digital virksomhet.

Kunnskapsoppsummeringen er publisert i Patient Education and Counseling. Les artikkelen her.

Lytt til episode 24 her.

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

  • Publisert: 1. februar 2024.
  • Sist oppdatert: 1. februar 2024.