Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse

Ny strategiperiode godt i gang

Ny strategiperiode godt i gang
Med fire satsingsområder og en overordnet målsetting om å styrke kvalitet innen lærings- og mestringsfeltet er en ny strategiperiode for NK LMH er godt i gang.

Årsrapport 2018

Årsrapport 2018
NK LMH har oppsummert aktiviteten fra fjoråret og levert inn sin årlige rapport til Helsedirektoratet.

Invitasjon til erfaringssamling om SMIL

Invitasjon til erfaringssamling om SMIL
Torsdag og fredag 21.–22. mars 2019 blir det ny erfaringssamling om tilbudet SMIL – styrket mestring i livet. Det er fortsatt åpent for påmelding.

Høringssvar til ny forskrift

Høringssvar til ny forskrift
I forskrift om råd for ungdom, eldre og for personer med funksjonsnedsettelse er det svake føringer for medvirkningspraksis, sier NK LMH i sitt høringssvar.

Visste du at

NK LMH nylig lanserte nye nettsider og at brukermedvirkning er løftet frem som et eget tema? Her vil du finne informasjon om hvorfor det er viktig med brukermedvirkning i utvikling av tjenester, tips til hvordan du kan rekruttere brukerrepresentanter og filmer du kan bruke i kurssammenheng. Ta en titt!
20180618-NK-LMH-0237_rek

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet. Ta en titt her for tips til litteratur.
facebook twitter