Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse
Skjermbilde 2018-09-28 kl. 13.19.37

Det er fortsatt mulig å melde seg på konferansen

Hvordan skape gode møter i helsetjenesten? Hør mer om dette på konferansen Læring og mestring 2018 - for god kvalitet og likeverdige tjenester. Se video (klikk på bildet) og les mer om den kommende konferansen på www.mestring.no eller meld deg på via konferansens hjemmeside.
Skjermbilde-2018-09-28-kl.-12.36.50

Studie om tverrfaglig samarbeid i primærhelsetjenesten

Hva karakteriserer tverrfaglig samarbeid i primærhelsetjenesten i Norge? Hva fremmer det tverrfaglige samarbeidet og hva er utfordringene? Dette er sentrale spørsmål som belyses i en fersk kunnskapsoppsummering. 
Les mer
Nå nærmer vi oss konferanse

Nå nærmer vi oss konferanse

Det er snart tid for konferansen Læring og mestring 2018 – for god kvalitet og likeverdige tjenester. På grunn av stor interesse har vi nå åpnet for flere deltakere på prekonferansen.
Les mer

Fra Facebook

Her er utvalgte saker vi har hatt på Facebook siden sist, som ikke har vært omtalt på mestring.no.
24. september: Vår spesialrådgiver Liv-Grethe Rajka hadde forrige uke gleden av å undervise for denne ivrige gjengen fra masterprogrammet Psykososial støtte til ungdom og unge voksne med kreft. Hun snakket blant annet om hvordan fagpersoner kan bidra til mestring for ungdom og unge voksne, samt om kompetansehevingstilbudet Treff meg! og lærings- og mestringstilbudet Helt sjef! Les mer om disse her: https://mestring.no/umm/
LIvG_lovisenberg
6. september:
Våre seniorforskere Andrè Vågan og Una Stenberg har deltatt på Regional samling for pasient- og pårørendeopplæring i Helse Nord og har i dag presentert forskning fra feltet. Stor aktivitet og brennende engasjement i Nord – dette lover godt for framtida! Takk for fine dager og fantastisk gjestfrihet i Kirkenes.
Skjermbilde 2018-09-28 kl. 13.27.25
4. september:
NK LMH har presentert flere forskningsprosjekter på den internasjonale ICCH-konferansen, som i år fant sted i Porto. Stor interesse for studien om brukermedvirkning i tjenesteutvikling som PhD-student/spesialrådgiver Ann Britt Sandvin Olsson og medforsker Mette Haaland-Øverby presenterte. Sistnevnte og seniorforsker Una Stenberg presenterte også resultater fra sine studier om utbytte av lærings- og mestringsvirksomhet.
Skjermbilde 2018-09-28 kl. 13.28.55

Nytt fra andre

Les nytt frå andre, august og september 2018
Les forskningsnytt
Besøk Mestring.no
Følg oss på Facebook
Følg oss på Twitter