Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse

Læring og mestring 2018: Program og presentasjoner

Læring og mestring 2018: Program og presentasjoner
De fleste presentasjonene fra konferansen Læring og mestring 2018 – for god kvalitet og likeverdige tjenester er nå tilgjengelig på mestring.no. Der vil du også finner en nedlastbar versjon av programheftet for konferansen.
Les mer

Hvordan fortelle foreldre om rettigheter og muligheter

IMG_8227_red
Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser holdt en workshop på NK LMHs prekonferanse i oktober. Målgruppa var fagpersoner som skal formidle muligheter og rettigheter til familier med barn som har nedsatt funksjonsevne. Deltakerne fikk med seg mye godt stoff som vi deler her.
Les mer

Asker ble årets pårørendekommune

Asker ble årets pårørendekommune
Den 17. oktober delte helseminister Bent Høie ut prisen for Årets pårørendekommune 2018. Vi gratulerer Asker kommune med en vel fortjent utmerkelse!
Les mer

Takk for strålende konferansedager!

20180626 NK LMH 1563 web
Da er begivenheten vi har jobbet med og ventet på i lang tid vel overstått. Vi ser tilbake på to konferansedager med faglig påfyll, humor, alvor og ikke minst med en ærbødighet over alt det fine og viktige arbeidet som gjøres landet over.
Les mer

Læring + mestring = god helseøkonomi

Skjermbilde 2018-11-06 kl. 15.14.13
«Ulike typer lærings- og mestringstilbud er gode og kostnadseffektive tiltak for å sikre en mer likeverdig helsetjeneste.» Nå er vår kunnskapsoppsummering om helseøkonomisk effekt av lærings- og mestringstilbud tilgjengelig på norsk.
Les mer

Snart klart for ny forside

Snart klart for ny forside
Vi er nå inne i siste fase av å oppdatere struktur og forside på mestring.no. Det betyr at endringer pågår mens du bruker nettsiden. Du kan oppleve at ting er annerledes enn du er vant til.
Les mer

Nytt fra andre

Les nytt frå andre, oktober og november 2018
Les forskningsnytt
Besøk Mestring.no
Følg oss på Facebook
Følg oss på Twitter