Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse
Lærebok i helsepedagogikk

Lærebok i helsepedagogikk påbegynt

NK LMH har startet arbeidet med en lærebok i helsepedagogikk for fagpersoner og studenter på helsefaglige utdanninger. Formålet med boken er å styrke kompetanse i hvordan legge til rette for økt mestring blant pasienter, brukere og pårørende.
Les mer
Har du meldt deg på Læring og mestring 2018?

Har du meldt deg på Læring og mestring 2018?

Interessert i faglig påfyll? Lyst til å finne inspirasjon gjennom andres erfaringer eller møte noen du kan samarbeide med? Et innholdsrikt program er nå på plass for konferansen Læring og mestring 2018 den 18.-19. oktober. Ta en titt og meld deg på innen 19. september.
Les mer
olof-red4
annhelen-red2

To nye kollegaer

Ved NK LMH er vi glade for å kunne ta fatt på høstens arbeidsoppgaver med to nye kollegaer. I midten av august ønsket vi Ann-Helen Henriksen og Olöf Birna Kristjansdottir velkommen til oss.
Les mer
Hvem bør bli årets pårørendekommune?

Hvem bør bli årets pårørendekommune?

Det var Ålesund som ble kåret til «Årets pårørendekommune» i fjor da prisen ble delt ut for første gang. Du kan være med og si hvem du synes fortjener prisen i år.
Les mer

Fra Facebook

Her er utvalgte saker vi har hatt på Facebook siden sist, som ikke har vært omtalt på mestring.no.
28. august: Vi fikk gleden av å møte engasjerte studenter ved det nye universitetet i Drammen da vår medforsker Mette Haaland-Øverby (nr 2 fra fra høyre) ble invitert til å snakke om erfaringer med ulike metoder for samarbeidsbasert forskning. Veronica Nevermo (f.v.), Solveig Kjus, Bente Karlsen Røstad og Rune Lundquist er studenter ved Videreutdanningen i samarbeidsbasert forskning.
vidsam
21. august: Prosjektgruppen som gjennomgår forskningen på tilbud om læring og mestring til barn og unge var i dag samlet til siste prosjektmøte! Mye spennende resultater skal nå oppsummeres og drøftes. Første presentasjon av resultater vil være på vår konferanse i oktober. På første bildet (f.v.): Liv-Grethe K. Rajka, André Vågan, Mette Haaland-Øverby, Anne Trollvik, Absera Teshome Koricho og Una Stenberg
Skjermbilde 2018-08-29 kl. 10.44.04
14. august: At et barn lever med kronisk sykdom har betydning for alle i familien. Blir spennende å se hvilke temaer som aktualiseres i serien Hjertebarna.
Skjermbilde 2018-08-29 kl. 10.42.43

Nytt fra andre

Les nytt frå andre, august 2018
Les forskningsnytt
Besøk Mestring.no
Følg oss på Facebook
Følg oss på Twitter