Mestring.no Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse

Godt utbytte for barn og unge

Godt utbytte for barn og unge
Lærings- og mestringstilbud for barn og unge gir både personlig og helseøkonomisk utbytte viser vår nye kunnskapsoppsummering.

Innspill til kommunal prioriteringsmelding

Skjermbilde 2019-06-04 kl. 13.02.47
NK LMH understreker i sitt høringsinnspill viktigheten av at fysisk, psykisk og sosial mestring er med som en del av prioriteringsgrunnlaget for den kommunale helse- og omsorgstjenesten.

Nasjonal konferanse om helsekompetanse

Nasjonal konferanse om helsekompetanse
Torsdag 7. november 2019 arrangerer NK LMH i samarbeid med OsloMet og Universitetet i Oslo en forskningskonferanse om helsekompetanse. Hold av datoen.

Ny strategi for å øke helsekompetanse

Ny strategi for å øke helsekompetanse
I regjeringens nye strategi for å øke helsekompetansen i befolkningen har lærings- og mestringsvirksomheten fått en sentral plass.

Visste du at...

... det finnes en oversikt over aktuelle lover, stortingsmeldinger, veiledere og andre førende dokumenter for lærings- og mestringsvirksomheten på mestring.no? Du finner oversikten her.

Forskningsnytt

Trenger du tips til litteratur? Vi oppdaterer jevnlig våre nettsider med lenker til forskningsartikler, nye master- og doktorgrader og nyhetssaker om forskning av relevans for lærings- og mestringsfeltet. Ta en titt her for tips til litteratur.
facebook twitter