Una Stenberg

Una Stenberg– forsker

Mobil: (+47) 952 17 206

E-post: una.stenberg[at]mestring.no

(Husk å bytte ut [at] med @ når du sender e-post.)

Fokusområder: Forskning på effekter av deltakelse i lærings- og mestringstilbud, helsekompetanse, brukermedvirkning og pårørendes situasjon

Forskningsarbeid:

Una har lang fartstid innen lærings- og mestringsfeltet, både med egne erfaringer fra praksis og fra arbeid med forskning og kvalitetsutvikling.

Bakgrunn

Una har grunnutdanning som sosialarbeider, etterfulgt av klinisk videreutdanning med spesialisering innen sosialt arbeid med grupper. Hun har hovedfag i sosialt arbeid og helsevitenskap fra NTNU og doktorgrad innen sosialt arbeid og helse fra Medisinsk fakultet, Universitetet i Oslo. Una har lang erfaring både med utøvende sosialt arbeid, særlig fra spesialisthelsetjenesten (Oslo universitetssykehus), og mye erfaring som prosjektleder både for fagutviklings- og forskningsprosjekter. Una har jobbet ved NK LMH siden 2014, og hun er i dag ansatt i en 40% stilling. Siden 2020 har hun kombinert stillingen ved NK LMH med en stilling som sosionom på Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 19. september 2014.
  • Sist oppdatert: 30. september 2020.