Publisert

Meld deg på Faglig Frokost i oktober

Bilde som viser følgende teskt: Den didaktiske relasjonsmodell - teori og praksis

Hvordan kan fagpersoner og brukerrepresentanter benytte den didaktiske relasjonsmodellen i sin lærings- og mestringsvirksomhet? Og hva kan vi lære av de pedagogiske tradisjonene som modellen baserte seg på da den først ble utviklet for skole og utdanning?

Bli med på Faglig Frokost tirsdag 1. oktober kl. 8.15 – 8.55 og hør om «Den didaktiske relasjonsmodellen – teori og praksis» med André Vågan. Han jobber som seniorforsker ved NK LMH og har blant annet skrevet om den didaktiske relasjonsmodellen i en lærebok om helsepedagogikk.

Webinaret er gratis og åpent for alle. Meld deg på og få lenke til webinaret her.

NB! Vær oppmerksom på at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

Det blir gjort opptak av webinaret, men som deltaker vil du ikke sees eller høres.

Om Faglig Frokost
Nasjonal helse- og samhandlingsplan fremhever helsetjenestens pedagogiske arbeid og sier at det skal inngå i alle helse- og omsorgstjenester av god kvalitet.

Faglig Frokost er en del av Nasjonal kompetanstetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) sin satsing på kompetanseheving i helsepedagogikk. Gjennom korte fagwebinarer ønsker vi å dele konkrete verktøy for hvordan fagpersoner i helsetjenesten kan legge til rette for læring, økt helsekompetanse og livskvalitet samt bidra til å bevisstgjøre fagpersoner i helse- og omsorgstjenesten på deres pedagogiske oppgaver og funksjoner.

  • Publisert: 24. september 2024.
  • Sist oppdatert: 24. september 2024.