Publisert

Velkommen til mestring.no i ny drakt

Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) har nå tatt i bruk en ny teknisk plattform for mestring.no. I den forbindelse har vi også fått ny utforming av nettsiden.

– NK LMH har fram til nå ledet den nasjonale satsingen i spesialisthelsetjenesten med å forankre en arbeidsform basert på brukermedvirkning i likestilt samarbeid mellom brukere og fagfolk. Samhandlingsreformen åpnet for utvikling og etablering av kommunale lærings- og mestringstjenester. I tiden framover vil vi derfor jobbe med å gjøre innholdet på nettsiden vår mer relevant også for kommunene, sier Siw Bratli som er konstituert leder ved NK LMH .

Meld deg på nyhetsbrev

Vi ber både nye og gamle mottakere av våre elektroniske nyhetsbrev om å melde seg på vårt nye nyhetsbrev her slik at vi samtidig får ryddet opp i nyhetsbrevlisten vår. Vi kommer til å sende ut nyhetsbrev omtrent annenhver uke framover.

Oppdater lenker til oss

Alle undersidene våre har nå fått nye adresser. Dersom du har nettsider som lenker til undersider hos oss, må du oppdatere lenkene.

Tips oss

Har du tips til saker vi kan skrive om, kan du sende inn det via vårt kontaktskjema. Du kan også tipse oss om arrangementer som er relevante for dere som jobber med læring og mestring, så kan vi legge arrangementene på vår «Hva skjer?»-side.

 

  • Publisert: 20. mars 2013.
  • Sist oppdatert: 21. mars 2013.