Publisert

Navneendring: Nå heter vi Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH)

21. mars skiftet Nasjonalt kompetansesenter for læring og mestring (NK LMS) navn til Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH).

Navneendring 21. mars bilde med banner

Nasjonalt kompetansesenter for læring og mestring (NK LMS) søkte før jul om må få skifte navn til Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Helse- og omsorgsdepartementet godkjente navneendringen på nyåret.

Oppdater egne nettsider

Vi ber dere som har omtalt Nasjonalt kompetansesenter for læring og mestring (NK LMS) på egne nettsider, om å oppdatere navnet vårt til Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) der. Nettsiden mestring.no er den samme som før, så alle lenker vil fortsatt fungere.

Bakgrunn for navneendring

Nasjonalt kompetansesenter for læring og mestring (NK LMS) skifter navn til Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) fordi myndighetene har ønsket at kompetansesentre skal skifte navn til kompetansetjenester. Vi har dessuten sett at «læring og mestring» blir brukt i så mange ulike sammenhenger og ønsker derfor å spesifisere at vi jobber innenfor helsefeltet.
Logo NK LMH

Ny logo

I forbindelse med navneendringen har vi fått ny logo. Den vil du etter hvert kunne laste ned fra mestring.no i ulike formater.

 

Skrevet av Norunn K. Torheim

  • Publisert: 21. mars 2014.
  • Sist oppdatert: 6. juni 2017.