Undervisning og foredrag

NK LMH tilbyr undervisning og foredrag innen fagområdet læring og mestring for utdanningssektor, kommune-/spesialisthelsetjenesten og frivillig sektor, både digitalt og med fysisk oppmøte.

En av våre hovedoppgaver er å undervise eller tilrettelegge for undervisning av helsepersonell, studenter, pasienter og pårørende i helsetjenesten eller høgskole/universitetssektoren.

Eksempler på aktuelle temaer for undervisning:

  • Brukermedvirkning
  • Mestring
  • Helsepedagogikk
  • Effekt og utbytte

I tillegg finner du informasjonsmateriell og filmer for undervisning her.

Forespørsel om undervisning eller foredrag

Ved forespørsel om undervisning eller foredrag kan du ta direkte kontakt med en av våre forskere eller spesialrådgiver innen relevant arbeidsområde. Oversikt over ansatte finner du her.

Veiledning per telefon eller video

Skal du arrangere kurs i helsepedagogikk og har møtt på utfordringer du gjerne skulle diskutert med noen? Vi inviterer til online veiledning per telefon eller video. Les mer her.

Honorar og reiseutgifter

Avtaler vedrørende honorar og reiseutgifter avtales i forkant av oppdrag. For undervisning og foredrag benytter vi i hovedsak Legeforeningens takster og sats som ligger beskrevet under originalforelesninger. Forarbeid er inkludert i denne satsen. Reiseutgifter beregnes etter Statens reiseregning.

Eksterne brukerrepresentanter som bidrar/deltar sammen med NK LMH i undervisning og foredrag honoreres etter retningslinjer og satser for Brukerutvalget i Helse Sør-Øst.
Mer informasjon om satser finner du her.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 9. november 2018.
  • Sist oppdatert: 1. februar 2024.