Publisert

Temamåned vel overstått

Vår temamåned om brukermedvirkning er rundet av. Vi har vært heldige og fått lov til å dele noen av alle de gode erfaringene som gjøres rundt omkring i hele landet.

I hele februar har vi satt søkelyset på brukermedvirkning, med særlig vekt på tjenesteutvikling. Blant annet har vi fått lov til å ta del i de refleksjonene som ble gjort ved Nordlandssykehuset i forbindelse med filmatisering av et brukerinnlegg. Vi har også blitt kjent med hvordan brukermedvirkning organisert gjennom en helseklynge kan gi spennende gevinster. I tillegg har vi fått høre hva forskningen sier om betydningen av brukermedvirkning i tjenesteutvikling i en ny podkast-episode .

Har du gått glipp av noen saker eller ønsker å lese noen på nytt, finner du alt på mestring.no

Håper du har latt deg inspirere av noen av de fine praksiseksemplene, og kanskje har du fått noe ny kunnskap om brukermedvirkning. Vi vil fortsette arbeidet med å utvikle mer kunnskap om tematikken hos oss, samt jobbe videre med å synliggjøre både behovet for og verdien av dette i helsetjenesten. Har du noen tanker om hva vi bør se litt nærmere på, eller kjenner du til noen gode praksiseksempler vi kan dele? Send oss gjerne en e-post på kommunikasjon@mestring.no.

Takk til alle som har bidratt til en fin temamåned!

Tekst: Cecilia Sønstebø

  • Publisert: 28. februar 2022.
  • Sist oppdatert: 1. mars 2022.