Publisert

Lev godt med revmatisk sykdom

Hvordan er det å leve med revmatisk sykdom? Nå kan du gratis bestille eller laste ned brosjyrer som tar for seg ulike diagnoser og plager innen muskel- og skjelettfeltet.

Gjennom ni sykdomsspesifikke «Lev Godt Med»-brosjyrer møter du personer som har lang erfaring, og som forteller om hvordan de lever med sin revmatiske sykdom. Brosjyrene er den del av Norsk revmatikerforbund (NRF) sitt prosjekt «Kan jeg leve med det?». Målet med prosjektet er å øke helsekompetansen og styrke mestringstroen hos pasienter med revmatisk sykdom.

Bestill brosjyrer gratis

Brosjyrene er utviklet i et samarbeid mellom forskere i feltet og erfarne pasienter. I tillegg til brukererfaringer inneholder brosjyrene også informasjon om diagnosene fra revmatologer.

Det kan bestilles en samlepakke med alle ni «Lev Godt Med»-brosjyrene. Disse er pakket i esker med 10 stk av hver diagnose i pakken. Brosjyrene kan også lastes ned enkeltvis. Diagnosene eller plagene som omtales er: ankyloserende spondylitt, psoriasisartritt, smerter, revmatoid artritt, artrose, frossen skulder, urinsyregikt, korsryggsmerter og smerter og fatigue.

Bestill eller last ned brosjyrene HER.

Kortfilmer med brukererfaringer

I tilknytning til prosjektet er det også laget flere kortfilmer med brukererfaringer. Disse er tilgjengelig gjennom NRF sine nettsider.

  • Publisert: 30. mai 2024.
  • Sist oppdatert: 30. mai 2024.