Publisert

Se opptak av lunsjwebinar

Hva sier forskningen om effekt av mestringstiltak for personer med kronisk nyresykdom? Gikk du glipp av lunsjwebinaret den 24. september, kan du se det i opptak her.

Forsker Marita S. Fønhus og Therese K. Dalsbø fra Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse har sammen med Karl Fredrik Westermann, medforsker med erfaringskompetanse, samlet, oppsummert og kritisk vurdert forskning på effekt av mestringstiltak for personer som lever med kronisk nyresykdom. Denne gangen har de i arbeidet med kunnskapsoppsummeringen også sett på nasjonale retningslinjer, føringer og helseinformasjon for denne pasientgruppen. I dette lunsjwebinaret presenterer de funn og resultater fra dette arbeidet.

Se webinaret i opptak her:

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Om du ønsker å se videoen med undertekst, kan du klikke på CC-symbolet nederst til høyre i bildet (i menylinjen som dukker opp når du beveger musepila over bildet).

Du kan også klikke deg direkte inn i Vimeo og se opptaket av webinaret der.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene, Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) og kommunehelstjenesten. Les mer her.

Neste lunsjwebinar er i november. Følg med på mestring.no for mer informasjon om tema og dato.

  • Publisert: 8. oktober 2024.
  • Sist oppdatert: 8. oktober 2024.