Publisert

Hva bør vi formidle under Arendalsuka?

Neste uke skal NK LMH til Arendal for å treffe politikere, samarbeidspartnere og andre som vi kan snakke om læring og mestring med.

Har du noe du vil vi skal ta opp? Legg gjerne inn ditt innspill direkte her på siden (ved å klikke på rosa sirkel nede i høyre hjørne) eller ved å følge denne lenken. Innspillene er anonyme, men du er velkommen til å signere med navn og tilhørighet om du ønsker. Det er også mulig å like ❤️ andres innlegg om du synes det er relevante og gode innspill.

 

Laget med Padlet

 

Nye digitale verktøy

Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) har for tiden fokus på digitale verktøy. Som en del av dette arbeidet tester vi ut ulike digitale ressurser, som for eksemplet Padlet, som tas i bruk over.

Padlet er en interaktiv tavle som kan brukes som til å samle innspill og tanker fra grupper og/eller enkeltpersoner. Det kan også brukes som en digital læringsressurs til samskriving, idémyldring, gruppearbeid eller lignende. Verktøyet krever ingen innlogging og kan brukes via både nettleser og app.  Det er enkelt å ta i bruk og finnes i både gratis- og lisensbasert versjon. Det er mulig å skrive tekst, legge inn bilder, dele lenker med mer gjennom verktøyet. Verktøyet kan deles ønskede mottakere via lenke, QR-kode eller egen nettside.

Du finner verktøyet her.

  • Publisert: 11. august 2022.
  • Sist oppdatert: 11. august 2022.