Publisert

Ny podkast-episode om brukermedvirkning

Brukermedvirkning i utvikling av helsetjenester og -tilbud er et krav fra myndighetene. Mange fagpersoner i kommunene er usikre på hvordan de skal få til godt brukersamarbeid. Hør mer om dette i vår podkast Spor av mestring.

Ann Britt Sandvin Olsson har igjen vært på besøk i studio hos Hilde i podkasten Spor av mestring. Ann Britt har nå fått publisert sin andre doktorgradsartikkel, som tar for fagpersoners erfaringer med å utvikle kommunale helsetjenester i samarbeid med brukere. I podkast-episoden snakker de om hva fagpersonene synes er positivt med samarbeidet og hva de synes kan være krevende.

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Her kan du lytte til episode 12: Fagpersoners opplevelse av å samarbeide med brukerrepresentanter

Studien er også omtalt i spalten «Forskeren forklarer» hos erfaringskompetanse.no.

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om mestring og menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt, som forteller om mestring i ulike sammenhenger. Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

 

Tidligere podkast-episoder:

  • Publisert: 29. august 2022.
  • Sist oppdatert: 21. august 2023.