Publisert

Julehilsen

Så er julen atter igjen rett rundt hjørnet og nok et år er snart passert. Vi ser tilbake på et innholdsrikt år med stor aktivitet og givende samarbeid – på tvers av det ganske land og utover landegrensen.

Bilde av et julekortDet er en rekke høydepunkter for oss å se tilbake på i 2016. Vi gleder oss blant annet over prosjekter som er vel i havn, flere vitenskapelige publikasjoner og en vellykket forskerkonferanse i november. Aldri før har vi fått inn så mange sammendrag, med en så god bredde i både tematikk og tilnærming.

Forskerkonferansen illustrerer godt hvordan lærings- og mestringsfeltet er i utvikling; fag- og kunnskapsområde er utvidet, men målene er fortsatt de samme. Det handler om å fremme helse og livskvalitet for de som lever med helseutfordringer – som bruker, pasient eller som pårørende.

Vi har sett en stadig større relevans for lærings- og mestringstilbud som ivaretar et helhetlig leve-med-perspektiv, og som fremmer brukermedvirkning og et sidestilt samarbeid mellom brukere og fagpersoner. Dette åpner opp for nye muligheter og er noe vi tar med oss inn i det nye året.

Alt vårt arbeid avhenger av gode samarbeidspartnere og støttespillere. Vi takker for god dialog og givende samarbeid i året som har gått og gleder oss til fortsettelsen i 2017!

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Beste hilsen
Siw Bratli, leder ved NK LMH

Vær oppmerksom på at vi holder stengt i julen fra 24. desember 2016 til og med 1. januar 2017.

  • Publisert: 21. desember 2016.
  • Sist oppdatert: 21. desember 2016.