Publisert

Lær mer om digitale ressurser og metoder

Ønsker du å bli tryggere i og med det digitale formatet? I september inviterer vi til et interaktivt heldagswebinar der vi utforsker digitale pedagogiske metoder og ressurser.

Hensikten med webinaret er å gi inspirasjon og videreutvikle ferdigheter i å arrangere digitale lærings- og mestringstilbud. Det er også et mål å øke kjennskap til digitale ressurser som kan tas i bruk i både fysiske og heldigitale kurs.

Webinaret er tirsdag den 19. september fra kl. 09.00–14.30.

Meld deg på her.

– Vi ønsker å vise og inspirere til mer kreativ undervisning, sier Anita Alvheim, spesialrådgiver og prosjektleder for digital helsepedagogikk ved Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) . Vi kjenner til at flere fortsatt føler seg usikre på hvordan man skal møte behovet for digitalisering av lærings- og mestringsvirksomheten. Derfor vil vi vise ulike digitale ressurser og arbeidsformer som egner seg til både fysiske og heldigitale tilbud.

Foreløpige temaer er blant annet

  • Hvordan skape interaksjon med deltakere ved bruk av digitale verktøy
  • Gruppeledelse i et digitalt format – fordeler og utfordringer
  • Utfordringer og muligheter med og i det digitale formatet

Dagen vil også by på ferdighetstrening, arbeid i digitale grupper og besøk av spennende gjester. Du vil få mulighet til å dele erfaringer og bygge nettverk med deltakere fra hele landet.

Kom med innspill

Hva ønsker du å få ut av webinaret om digitale metoder og ressurser innen læring og mestring? Del dine forventninger med oss, så kan vi tilpasse programmet. Skriv inn dine innspill her:

Alternativt kan du følge denne lenken eller scanne QR-koden for å gi innspill:

QR-kode som kan scannes for å gi innspill til programmet

Praktisk informasjon

Microsoft Teams brukes som videoplattform og Canvas som digital læringsplattform. Lenke for pålogging til Canvas blir tilsendt i forkant av webinaret. Der deler vi relevant teori, ressurser og oppgaver, samt mer informasjon om webinardagen.

Før webinardagen ønsker vi at du

  • oppretter bruker i Canvas
  • går inn i Canvas og gjør forhåndsoppgavene som er gitt
  • sjekker at du har tilgang til Microsoft Teams, samt at teknisk utstyr som kamera og mikrofon fungerer

Har du spørsmål kan du kontakte Anita Alvheim på e-post: anita@mestring.no

 

  • Publisert: 19. juni 2023.
  • Sist oppdatert: 28. juni 2023.