Publisert

Lunsjwebinar om pårørendeforskning

Hvilket utbytte har pårørende av kurs og gruppetilbud? 25. mai deler seniorforsker André Vågan noen resultater fra sin kunnskapsoppsummering om betydningen av lærings- og mestringstilbud for voksne pårørende. Sett av datoen!

Velkommen til lunsjwebinar onsdag 25. mai kl. 11–12! Det kreves ingen forhåndspåmelding, og man deltar via Microsoft Teams – se lenke under. Dette blir det første av flere faste webinarer som kommer fremover for alle som jobber med og har interesse av læring, mestring og helsekompetanse for brukere, pasienter og pårørende.

Webinaret er åpent for alle, så del gjerne invitasjonen med de du tenker har interesse for dette.

Slik deltar du

Webinaret er satt opp som et Microsoft Teams-møte. Bli med fra datamaskin eller mobil:

Klikk her for å delta i møtet

Fra lokalt initiativ til regionalt og nasjonalt samarbeid

Slike webinarer har vært arrangert i en årrekke i Helse Midt-Norge, men nå er webinarene løftet opp på et nasjonalt nivå for å nå enda flere. Webinarene vil formidle både forskning og praksiseksempler som kan være nyttig for fagfeltet. De er satt opp rundt lunsjtider, varer én time og vil by på muligheter for å stille spørsmål underveis. Det planlegges for å gjøre opptak, slik at webinarene kan bli tilgjengeliggjort i etterkant.

Webinarene er basert på et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH).

I redaksjonen:
Helse Vest: Kari Fredriksen og Marie Tjelta
Helse Nord: Ragna Renna
Helse Sør-Øst: Anette Strømsbo Gjørv
Helse Midt: Berit Nesseth Otterlei
NK LMH: Cecilia Sønstebø

 

  • Publisert: 5. mai 2022.
  • Sist oppdatert: 5. mai 2022.