Publisert

Meld deg på Læring og mestring 2018

Det er en glede å invitere til nasjonal konferanse! Nå har vi åpnet for påmelding. Melder du deg på før 5. juli, får du Earlybird-pris. Nytt av året er muligheten for å delta på en gratis prekonferanse.

Bilde av Oslo Plaza Hotel fra utsidenKonferansen Læring og mestring 2018 – for god kvalitet og likeverdige tjenester avholdes på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo 18. – 19. oktober 2018. Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) ønsker å skape en møteplass for kunnskapsdeling og nettverksbygging. Vi inviterer både brukerrepresentanter, fagpersoner, forskere, politikere og beslutningstakere til konferansen.

Programmet for konferansen er under ferdigstillelse og har vært utformet i samarbeid med representanter fra relevante fag-, forsknings- og brukermiljøer.

Gratis prekonferanse

I tilknytning til konferansen vil vi onsdag 17. oktober arrangere en prekonferanse for deltakere av Læring og mestring 2018. Prekonferansen består av praktiske workshops om ulike temaer hvor det vil bli lagt vekt på erfaringsutveksling og dialog.

Det er begrenset med plasser. Du melder deg på prekonferansen i samme påmeldingsskjema som til hovedkonferansen.

Påmelding

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema. Påmeldingsfrist er 19. september. Frem til og med 5. juli har du mulighet for en Earlybird-pris til NOK 3200,-. Konferanseavgiften etter dette er på NOK 3700,-.

Vi håper å se deg på konferansen!

Tekst: Cecilia Sønstebø

  • Publisert: 6. juni 2018.
  • Sist oppdatert: 20. desember 2021.