Publisert

Nå er det like før

I morgen er det avspark for den nasjonale konferansen Friskliv • Læring • Mestring – med brukerne i sentrum. Vi ser frem til tre dager med variert og spennende program og til å knytte nye kontakter.

Det er i samarbeid med Helsedirektoratet at Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) for første gang arrangerer en felles konferanse for friskliv, læring og mestring.

Stor interesse

I arbeidet med konferansen er det lagt vekt på bredde i både faginnhold og sammensetning av foredragsholdere. Denne bredden har vi også sett gjenspeilet i påmeldte deltakere. Forhåpentlig er det nå duket for god dialog, kunnskaps- og erfaringsutveksling og nyttige diskusjoner.

– Vi er glade for at det har vært så stor interesse for konferansen, og vi ser fram til disse tre dagene sammen, sier Siw Bratli, Leder, NK LMH. – Vi håper vi alle reiser hjem på fredag med kofferten full av inspirasjon og nyttig innhold.

fjell og grønt
Foto: Jørn Henrik Sønstebø

Oppdateringer underveis

Vi vil holde deg oppdatert med nyhetsartikler her på mestring.no. I tillegg har vi opprettet en egen emneknagg på Twitter for konferansen som gjør det lettere å følge med på høydepunkt og enkelte hendelser mens det skjer. Konferansens emneknagg er #flmkonf.

God fornøyelse!

konferanse_2015_nk_lmh_hdir_logopsd

  • Publisert: 17. november 2015.
  • Sist oppdatert: 17. november 2015.