Publisert

Se opptak av webinar om handlingsregler

Gikk du glipp av lunsjwebinaret om bruk av mentale strategier og handlingsregler for å lykkes med endring? Her kan du se det i opptak.

Fredag den 3. november var det Torkil Berge og Edgar Wammervold som delte kunnskap i lunsjwebinaret. Torkil er psykolog ved Diakonhjemmet sykehus og har fra et faglig ståsted god kjennskap til både mental trening og til bruk av handlingsregler for å få til varig endring. Edgar har lang erfaring med å bruke handlingsregler i forbindelse med egen helsesituasjon, noe han delte under webinaret. I tillegg fikk vi høre litt om forskningen på dette feltet.

Her kan du se webinaret i opptak:

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Om du ønsker å se videoen med undertekst, kan du klikke på CC-symbolet nederst til høyre i bildet (i menylinjen som dukker opp når du beveger musepila over bildet).

Du kan også klikke deg direkte inn i Vimeo og se opptaket av webinaret der.

Ønsker du litt mer faglig påfyll, finner du her Tips for å kunne følge gode helseråd – bruk av handlingsregler! (PDF).

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene, Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) og kommunehelstjenesten. Les mer her.

Neste webinar er i mars 2024. Følg med på mestring.no for mer informasjon om tema og dato.

  • Publisert: 10. november 2023.
  • Sist oppdatert: 14. november 2023.