Publisert

Webinar om forskning på frisklivstiltak

Hva vet vi om effekt av frisklivstiltak? 24. mai kan du høre hva forskningen sier om dette og hvordan kunnskapsoppsummeringer kan bidra til å fremme kunnskapsbasert praksis. Meld deg på og få det inn i kalenderen.

Marita S. Fønhus og Therese K. Dalsbø fra NK LMH har samlet, oppsummert og kritisk vurdert forskning på effekt av deltakelse på organiserte oppfølgingstiltak tilsvarende norske frisklivskurs. Onsdag den 24. mai kl. 11.00–11.30 deler de resultatene fra dette arbeidet i et lunsjwebinar. De to vil i tillegg snakke om hvordan bruk av kunnskapsoppsummeringer bidrar til å fremme kunnskapsbasert praksis.

Innledningsvis møter du også Finn-Terje Mansard Bøe som vil fortelle litt om hva et frisklivtiltak er og hvordan frisklivsentralene jobber. Finn-Terje har bakgrunn som idrettspedagog og personlig trener (PT) fra lærerhøyskolen i Bergen og har jobbet som fagleder ved Frisklivssentralen i Gol kommune i 10 år.

Meld deg på

Webinaret er gratis og åpnet for alle. Meld deg på og få lenke til webinaret her.

Har du ikke rukket å melde deg på webinaret, kan du likevel delta ved å følge denne lenken.

NB! Vær oppmerksom på at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

Det blir gjort opptak av webinaret, men som deltaker vil du ikke sees eller høres.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er basert på et samarbeid mellom de fire helseregionene, Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) og Hallinghelse. Les mer her.

  • Publisert: 10. mai 2023.
  • Sist oppdatert: 24. mai 2023.