Publisert

Fasilitatorens sentrale rolle

For å utvikle helsetjenester med brukermedvirkning kreves god ledelse og tilrettelegging. Ny forskning viser hva de som leder dette arbeidet etterlyser. Nysgjerrig på å vite mer? Meld deg på lunsjwebinar den 12. september.

Brukermedvirkning i utvikling av helsetjenester og -tilbud er et krav fra myndighetene. I en ny forskningsartikkel undersøkes rollen til de som leder samarbeidet mellom fagpersoner og brukerrepresentanter. Disse fasilitatorene finnes det mange av i lærings- og mestringsfeltet.

I lunsjwebinaret den 12. september forteller stipendiat Ann Britt Sandvin Olsson hva fasilitatorenes rolle består i – og hva de trenger for å kunne utvikle kommunale helsetjenester og -tilbud med brukermedvirkning.

Ann Britt Sandvin Olsson, stipendiat ved Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) og VID vitenskapelige høgskole, utforsker i sitt doktorgradsarbeid brukermedvirkning i utvikling av kommunale helsetjenester og -tilbud.

Meld deg på

Lunsjwebinaret er gratis og åpent for alle. Det varer i 30 min og begynner klokken 11. den 12. september.

Meld deg på og få lenke til webinaret her.

NB! Vær oppmerksom på at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

Har du ikke fått meldt deg på, kan du likevel delta ved å følge denne lenken.

Som deltaker vil du ikke sees eller høres, men det vil bli anledning til å stille spørsmål til foredragsholder i chat. Spørsmålene besvares så langt det lar seg gjøre mot slutten av webinaret.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Les mer her.

  • Publisert: 24. august 2023.
  • Sist oppdatert: 12. september 2023.