Publisert

Lunsjwebinar om tillit i helsetjenesten

21. september går et nytt lunsjwebinar av stabelen. Ta med deg matpakken og lytt til Stein Conradsen fortelle om sammenhengen mellom pasienters kunnskap og tillit til helsepersonell. Velkommen!

Foto: Tone Solhaug

Stein Conradsen, førsteamanuensis ved institutt for pedagogikk, Høgskulen i Volda, forsvarte sin doktorgradsavhandling i fjor. I webinaret Helserisiko og all slags elendighet vil han snakke om resultatene fra sitt doktorgradsarbeid om sammenhengen mellom pasienters kunnskap og tillit til helsepersonell, og hvordan pasientopplæringen kan utformes for å imøtekomme utfordringer i denne sammenheng. Les nyhetssak om disputasen her.

Delta via Teams Live

Lunsjwebinaret vil gjennomføres med Teams Live den 21. september kl 11.00-11.45. Det kreves ingen påmelding, og du kan delta ved å klikke på følgende lenke:

Delta på lunsjwebinar: Helserisko og all slags elendighet

Som deltaker vil du ikke sees eller høres, men du kan kommunisere med redaksjonen gjennom chat. Det vil bli anledning til å stille spørsmål til foredragsholder, og du velger selv om du stiller spørsmålene anonymt eller ved å oppgi navn. Spørsmål til foredragsholder vil gjennomgås av redaksjonen før de publiseres og gjøres synlig for alle.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et basert på et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Les mer her.

  • Publisert: 6. september 2022.
  • Sist oppdatert: 6. september 2022.