Publisert

Se lunsjwebinar om tillit i opptak

Forrige uke gikk et nytt lunsjwebinar av stabelen. Temaet var betydningen av tillit og hvordan jobbe med tillit i helsetjenesten. Her kan du se webinaret i opptak.

Det var Stein Conradsen, førsteamanuensis ved institutt for pedagogikk, Høgskulen i Volda, som stod for innholdet under webinaret den 21. september. Utgangspunktet for foredraget var hans doktorgradsarbeid, som ble avrundet i fjor. Under tittelen Helserisiko og all slags elendighet snakket Conradsen om sammenhengen mellom pasienters kunnskap og tillit til helsepersonell, og hvordan pasientopplæringen kan utformes for å imøtekomme utfordringer i denne sammenheng.

Gikk du glipp av webinaret, finner du lenke til opptaket her:

Se lunsjwebinar: Helserisko og all slags elendighet

Du kan også laste ned forelesningen som pdf.

Det ble stilt noen spørsmål til publikum under webinaret. Svarene vi fikk finner du her.

Sett av dato for neste lunsjwebinar

Neste lunsjwebinar går av stabelen 3. november klokken 11. Da skal det handle om effekt og utbytte av digitale løsninger. Det er André Vågan, seniorforsker ved Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH), som vil presentere foreløpige resultater fra sin kunnskapsoppsummering om bruk av digitale løsninger i lærings- og mestringstilbud.

Mer informasjon og lenke for oppkobling kommer senere på mestring.no.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et basert på et samarbeid mellom de fire helseregionene og NK LMH. Les mer her.

Tekst: Cecilia Sønstebø

  • Publisert: 28. september 2022.
  • Sist oppdatert: 30. september 2022.