Publisert

Se opptak av lunsjwebinar om frisklivstiltak

Gikk du glipp av lunsjwebinaret om forskning på effekt av frisklivstiltak 24. mai? Her kan du se det i opptak.

Marita S. Fønhus og Therese K. Dalsbø (NK LMH) har samlet, oppsummert og kritisk vurdert forskning på effekt av å delta i organiserte oppfølgingstiltak tilsvarende norske frisklivstilbud. I dette lunsjwebinaret får du høre om resultatene av dette arbeidet. Marita og Therese snakker også om hvordan bruk av kunnskapsoppsummeringer bidrar til å fremme kunnskapsbasert praksis.

Innledningsvis møter du også Finn-Terje Mansard Bøe fra Frisklivssentralen i Gol som forteller litt om hva et frisklivtiltak er og hvordan frisklivsentralene jobber. Webinaret ledes av Bettina Langenes Efjestad fra Hallinghelse.

Her kan du se webinaret i opptak:

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Om du ønsker å se videoen med undertekst, kan du klikke på CC-symbolet nederst til høyre i bildet (i menylinjen som dukker opp når du beveger musepila over bildet).

Du kan også klikke deg direkte inn i Vimeo og se opptaket av webinaret der.

Her finner du presentasjonen fra webinaret (inkludert lenker til forskningsrapport og artikkel).

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Les mer her.

Neste webinar er 12. september: Brukermedvirkning i utvikling av tjenester – med vekt på fasilitatorrollen. Mer informasjon kommer

  • Publisert: 25. mai 2023.
  • Sist oppdatert: 25. mai 2023.