Publisert

Sett av dato for nytt lunsjwebinar

Ved Sykehuset i Vestfold har de utviklet en nettressurs, spiseMOT, som skal bidra til økt helsekompetanse knyttet til spiseforstyrrelser. Den 8. mai kan du få innblikk i hvordan det digitale verktøyet fungerer. Meld deg på!

Pasienter og pårørende kan nå bruke samme nettressurs, spisemot.no, for å øke sin helsekompetanse knyttet til spiseforstyrrelser. Det digitale verktøyet er utviklet ved Barne- og ungdompsykiatrisk intensivseksjon ved Sykehuset i Vestfold. Nettressursen skal bidra til å øke kvaliteten på behandlingen.

På lunsjwebinaret den 8. mai møter du brukere og fagmiljø fra Sykehuset i Vestfold som har laget nettressursen. De forteller om hvordan de bruker spisemot.no i sitt arbeid og vise oss hvordan nettressursen fungerer.

Meld deg på

Lunsjwebinaret er gratis og åpent for alle. Det varer i 45 min og begynner klokken 11.30 den 8. mai.

Meld deg på og få lenke til webinaret her.

Om du ikke har rukket å melde deg på, kan du likevel delta på webinaret ved å følge denne lenken.

NB! Vær oppmerksom på at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

Som deltaker vil du ikke sees eller høres, men det vil bli anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne i chat. Spørsmålene besvares så langt det lar seg gjøre mot slutten av webinaret.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Les mer her.

  • Publisert: 18. april 2024.
  • Sist oppdatert: 7. mai 2024.