Publisert

Digitale gruppetilbud – hva sier forskningen?

3. november er det igjen tid for lunsjwebinar. Da er det kunnskap om digitale gruppetilbud som står på agendaen. Meld deg på og få det inn i kalenderen nå.

Det er seniorforsker André Vågan fra NK LMH som står for innholdet og vil presentere foreløpige resultater fra en kunnskapsoppsummering om digitale gruppetilbud.

Hva sier forskningen om deltakelse og frafall blant deltakerne? Hvilken effekt og hvilket utbytte er det for deltakerne? Og hva er viktige forutsetninger? Dette er noe av det du får høre om under lunsjwebinaret torsdag den 3. november kl. 11.00–11.45.

Meld deg på

Webinaret er gratis og åpnet for alle. Meld deg på og få lenke til webinaret her.

NB! Vær oppmerksom på at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

Som deltaker vil du ikke sees eller høres, men det vil bli anledning til å stille skriftlige spørsmål til foredragsholder underveis. Spørsmålene besvares så langt det lar seg gjøre mot slutten av webinaret.

Har du ikke rukket å melde deg på webinaret, kan du likevel delta via denne lenken.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Les mer her.

  • Publisert: 21. oktober 2022.
  • Sist oppdatert: 3. november 2022.