Publisert

Å være medvandrere

Hvordan leve med barn som er alvorlig syke, og hvordan ivareta familieperspektivet som fagperson og støttespiller i helsetjenesten?

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om mestring i ulike sammenhenger.  Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestringeller klikk deg direkte inn via lenkene under:

I denne podkast-episoden får vi møte Janett Lilleaas Mathiassen og Sølvi Heimestøl som har samarbeidet gjennom 20 år. Med fire barn som har lungesykdom, hvorav to med alvorlig grad, har Janett lang erfaring som pårørende. Sølvi er utdannet sykepleier og har jobbet med barn og familier hele sitt yrkesliv. De to traff hverandre i forbindelse med en innleggelse av Janett sitt eldste barn. Siden den tid har de to utviklet et samarbeid som også kommer andre til gode. Hør dem fortelle sin historie i pod-episode nummer 14.

Lytt til episode 14 her.

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

 

  • Publisert: 13. oktober 2022.
  • Sist oppdatert: 26. oktober 2023.