Publisert

Meld deg på webinar om helsepedagogikk

Er du opptatt av å skape gode møter i helsetjenesten, er du nysgjerrig på hva helsepedagogikk er eller ønsker du å bli en tryggere helsepedagog? Vi inviterer til digital lunsjsamling om helsepedagogikk 26. januar. Registrer deg nå og få arrangementet rett i kalenderen.

Våren 2023 arrangerer Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) til flere korte digitale temasamlinger om ulike områder innen helsepedagogikk. I denne første samlingen møter vi en forsker, en fagperson med lang erfaring og en brukerrepresentant som sammen deler kunnskap og erfaringer om hva helsepedagogikk er, hvorfor det er viktig og hvordan det kan komme til nytte  i praksis. De vil også ta for seg hvilke ferdigheter, kompetanseområder og egenskaper som er gode å ha for å styrke brukere, pasienter og pårørendes helsekompetanse.

Samlingene er digitale og åpne for alle som er interesserte. De varer i 45 minutter.

Registrer deg og få lenke til temasamlingen her.

NB! Vær oppmerksom at at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

–Vi ønsker å tilby et lavterskeltilbud for fagpersoner og brukerrepresentanter som har behov for eller ønsker mer kompetanse i helsepedagogikk, sier Anita Alvheim, prosjektleder og spesialrådgiver ved NK LMH.

  • Publisert: 16. januar 2023.
  • Sist oppdatert: 16. januar 2023.