Publisert

Sett av tid til høstens lunsjwebinarer

Det går mot sommerferie, og mange er godt i gang med å planlegge høsten. Husk også å legge inn datoer for kommende lunsjwebinarer i kalenderen!

Webinarene har til hensikt å formidle forskning og praksiseksempler som kan være nyttige for alle som jobber med eller har interesse av læring, mestring og helsekompetanse. De er satt opp rundt lunsjtider, varer i underkant av én time og vil by på muligheter for å stille spørsmål.

Det er planlagt to lunsjwebinarer til høsten:

21. september, kl. 11.00–11.45:
Helserisiko og all slags elendighet

Stein Conradsen, førsteamanuensis institutt for pedagogikk Høgskulen i Volda, vil snakke om resultatene fra sitt doktorgradsarbeid om sammenhengen mellom pasienters kunnskap og tillit til helsepersonell, og hvordan pasientopplæringen kan utformes for å imøtekomme utfordringer i denne sammenheng. Les nyhetssak om disputasen her.

3. november, kl. 11.00–11.45:
Effekt og utbytte ved bruk av digitale løsninger – hva vet vi?

André Vågan, seniorforsker ved Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse, vil presentere foreløpige resultater fra en kunnskapsoppsummering om bruk av digitale løsninger i lærings- og mestringstilbud.

Webinarene er åpne for alle. Mer informasjon og lenke for oppkobling kommer nærmere på mestring.no.

Regionalt og nasjonalt samarbeid

Lunsjwebinarene er et regionalt og nasjonalt samarbeid som bygger på en tidligere webinarrekke i Helse Midt-Norge. På denne siden kan du holde deg oppdatert på når det er lunsjwebinar.

Det første webinaret i denne rekken ble gjennomført 25. mai og handlet om pårørendeforskning. Du kan lese mer om dette og se webinaret i opptak her.

Tekst: Cecilia Sønstebø

 

 

  • Publisert: 21. juni 2022.
  • Sist oppdatert: 23. juni 2022.